Spring naar inhoud

Steun ons via Actie RABO clubsupport

Stem op Stichting Vrienden van de Johanneskerk tijdens de Actie RABO Clubsupport

Nu de vakantieperiode voor de meeste mensen achter de rug is en een nieuw seizoen van start gaat, vragen wij uw aandacht voor bovengenoemde actie. Ook dit jaar doet de Stichting Vrienden van de Johanneskerk mee aan de Actie RABO Clubsupport, die daarmee weer vele en sport- en culturele organisaties in de Achterhoek financieel wil steunen.

Iedereen die lid is van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 4 t/m 26 september 2023 digitaal stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt drie stemmen die hij/zij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij/zij een warm hart toedraagt. Dit gaat via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is geen stemcode nodig.
Rekeninghouders van de Rabobank die nog geen lid zijn kunnen zich eenvoudig opgeven als lid en dat lidmaatschap kost niets.

Stichting Vrienden van de Johanneskerk is opgericht begin 2018 met het doel passend cultureel medegebruik van de Johanneskerk te bevorderen en te stimuleren. De Johanneskerk heeft een fijne akoestiek en is bij uitstek een mooie ruimte voor zang en muziek, maar ook voor andere optredens.
Door de covidpandemie is dat afgelopen jaren beperkt mogelijk geweest en daarna veroorzaakten de hoge energiekosten in de winter forse belemmeringen.

Maar u kunt alvast vrijdagavond 24 november a.s. in uw agenda vrijhouden voor een interessante avond. Wij kunnen daar in het volgende nummer van Op Weg meer informatie over geven.

Als u kunt stemmen, stem dan ook op Stichting Vrienden van de Johanneskerk! Niet vergeten: 4 t/m 26 september a.s. Het is een kleine moeite en het kost u verder niets. Van harte aanbevolen en bij voorbaat heel hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *