Spring naar inhoud

‘A million dreams’ door Second Edition en Zangformatie LINK op 12 november 2022 aanvang 15.00 uur

Het kleinkoor Second Edition onder leiding van Esther Gotink-van der Heijden brengt ingetogen a capella liederen afgewisseld met moderne pop songs, begeleid door Dennis Vallenduuk op piano . Met veel enthousiasme gebracht door 13 zangers en zangeressen

Zangformatie LINK zingt onder leiding van Tekke Withaar verschillende arrangementen in een nieuw jasje. LINK bestaat uit 12 zangers en zangeressen en komen uit het noorden van Drenthe. Met hun prachtige stemmen weten ze al bijna 10 jaar menig publiek te verrassen

Zondag 12 november 2022 , aanvang 15.00  uur    JOHANNESKERK LICHTENVOORDE

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *