Spring naar inhoud

UMBRA – OUT OF DARKNESS 8 oktober 2021

UMBRA – OUT OF DARKNESS

JOHANNESKERK LICHTENVOORDE
Het ensemble Umbra bestaat uit jonge IJslandse vrouwen. De groep voert op verfrissende wijze middeleeuwse muziek uit verschillende delen van Europa uit, waarbij ook de eigen IJslandse traditie niet vergeten wordt.
Het concert is onderdeel van de serie ‘Echoes of the Middle Ages’. Binnen deze serie is Umbra het ensemble dat het meest gebruik maakt van begeleidende instrumenten, waaronder barokviool, contrabas, Keltische Harp en slagwerk. Hoewel het karakter van de muziek niet verandert, wordt de oude muziek hierdoor in een nieuw jasje gestoken.Voorafgaand aan het concert is er een workshop voor zangliefhebbers. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen naar oost@voxinterna.org.

Begintijd: 19.30

Waar: Johanneskerk Lichtenvoorde
vrijdag 08 oktober 2021
19.30 uur
€ 15,00
koop kaarten
Coronaproof Theater!
Bij deze voorstelling wordt conform de richtlijnen van het RIVM gevraagd om een vaccinatie, test- of herstelbewijs bij de toegangscontrole.

Coronatoegangsbewijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *