Spring naar inhoud

Christmas carols

Een prachtige oude Engelse traditie is het zingen van kerstliederen. Op dinsdag 18 december zet Johanneskerk de deur open voor een sfeervolle kerstavond, waarin mensen naar hartelust kunnen meezingen. Deze kerstzangavond begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. Met muzikale klassiekers uit verschillende tradities en landen wordt samen zingen een feest!

Muziek is er van accordeon, orgel, piano en klarinet. De leiding is in handen van  Hans Hinkamp, die ook een kerstverhaal zal vertellen. Iedereen, van jong tot oud, is van harte uitgenodigd om mee te zingen (maar alleen luisteren mag natuurlijk ook!). Iedereen is van harte welkom en... neem ook iemand mee: wel zo gezellig, want hoe meer zielen hoe meer vreugd’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *